EZ17e

Zero Tail-gravemaskine på bånd EZ17e

Zero Tail-gravemaskine på bånd EZ17e: Fuldelektrisk og fuld ydeevne

EZ17e er den første fuldelektriske Zero Tail-minigravemaskine uden bagudhæng. Med sit emissionsfrie koncept er den perfekt egnet til indendørs brug og områder med udstødnings- og støjbegrænsninger. Det kraftige lithium-ion-batteri rækker til en typisk arbejdsdag, og ved behov kan der arbejdes videre i stationær netdrift. Med egen patenteret batteriteknologi med integreret batterivarme kan maskinen oplades ved enhver strømkilde (100 til 415 V). Dette kan ske uden yderligere arbejde og uafhængigt af omgivelsestemperaturen.

Patenteret batteriteknologi

 • EZ17e imponerer med en lang batteritid takket være en effekt på 23,4 kWh og det patenterede, vedligholdelsesfrie batterisystem. Med det moderne lithium-ion-batteri med integreret varme kan der foretages opladning uafhængigt af omgivelsestemperaturen og arbejdes en hel gennemsnitlig arbejdsdag.
Zero Tail-gravemaskine på bånd EZ17e

Reduceret vedligeholdelses- og servicearbejde

 • Wacker Neusons E-entreprenørmaskiner er nemme at vedligeholde og har høj ydeevne. Vedligeholdelsesarbejdet er reduceret til et minimum. Batteriet er vedligeholdelsesfrit. Desuden bortfalder de typiske vedligeholdelesarbejder på konventionelle maskiner, som fx motorolie- og filterskift og udgifter til vedligeholdelsesmaterialer.

Ingen udstødningsgasser, betydeligt mindre støj

 • Operatøren udsættes ikke for nogen udstødningsemissioner og betydeligt mindre støjforurening. Dermed er gravemaskinen perfekt til anvendelse i udgravninger, tunneller og indendørs rum. Arbejdet er mere behageligt og sundere for operatøren og hans omgivelser sammenlignet med de brændstofdrevne maskiner.

Intuitivt betjeningskoncept

 • Det intuitive betjeningskoncept muliggør en enkel og omfattende styring af gravemaskinen. Maskinen betjenes ved hjælp af joystick, display, Jog Dial og tastatur. Man kan således hurtigt og nemt gemme redskaber og oliemængder til de ekstra styrekredse.
Zero Tail-gravemaskine på bånd EZ17e

100 % Zero Tail

 • Nogle gange får man mere ud af mindre, særligt under trange pladsforhold. Gravemaskinen har intet bagudhæng og er optimalt egnet til arbejde tæt på mure og andre begrænsninger.

Flere funktioner

Zero Tail-gravemaskine på bånd EZ17e

2 kørehastigheder

 • Gravemaskinen er standardmæssigt udstyret med et yderligere kørehastighedstrin. Dermed kan den hurtigt ændre positionen på byggepladsen og spare værdifuld tid.

Fleksibel energiforsyning

 • EZ17e har et intelligent opladningsstyringssystem. Vores koncept: fleksibel energiforsyning. Gravemaskinen kan køre på batteri eller med nettilslutning. I sidstnævnte tilstand oplades batteriet endda på samme tid. Husholdningsstikkontakt eller stærkstrømstilslutning til lynopladning? Begge er mulige,

LED-arbejdslygter

 • Den optimale belysning af arbejdsområdet sørger for sikkerhed og større udnyttelse af maskinen, også om natten eller ved dårlige sigtforhold. En yderligere fordel ved LED-teknologien er pærernes lange levetid.
Zero Tail-gravemaskine på bånd EZ17e

Canopy, der nemt kan afmonteres

 • Canopyen kan nemt afmonteres og sørger dermed for en optimal serviceadgang. Også på byggepladsen kan lave gennemkørselshøjder hurtigt overvindes ved afmontering efterfulgt af genmontering for sikker drift.
Zero Tail-gravemaskine på bånd EZ17e

Varmebestandighed

 • Arbejde under fuld belastning op til en omgivelsestemperatur på 45 °C er til enhver tid muligt. Det stabile temperaturniveau medfører en længere levetid af hydraulikkomponenterne og en øget produktivitet ved gravemaskinen.

Højtydende drev med LUDV

 • Hurtigere arbejdscyklusser og mere fleksibelt arbejde takket være det højtydende drev i kombination med et Load Sensing-hydrauliksystem (LUDV) og dermed en komfortabel styring af gravemaskinen uden træthedssymptomer. Styrebevægelserne på joysticket er de samme uanset lasten, der skal bevæges. Dette medfører en øget betjeningskomfort og en større ydelse ved et lavere forbrug.
Zero Tail-gravemaskine på bånd EZ17e

Hydraulisk telechassis med dozerbladsudvidelse

 • Det hydraulisk teleskoperbare chassis med en udvendig bredde på 1300 mm sørger for stabilitet. Det kan på ingen tid køres ind til en bredde på 990 mm. Sammen med den udklappelige dozerbladsudvidelse muliggør den en individuel tilpasning på arbejdsstedet. Udvidelsesdelene er altid forbundet med maskinen og kan dermed ikke mistes.

Stort 7-tommers display med fuld grafik

 • Alle vigtige informationer, f.eks. batteriets opladningsniveau, er vist overskueligt på et 7-tommers display med fuld grafik. En yderligere nyhed er muligheden for at betjene hurtigskifteren via displayet og ikke via grebet til dozerbladet.

Produktforespørgsel

*Obligatoriske felter