Enkel betjening af Wacker Neusons maskiner og udstyr

I vores serie af instruktionsvideoer forklarer vi i detaljer, hvordan vores maskiner betjenes. Inkluderet heri vil vi også besvare spørgsmål som "Hvilke indstillinger passer til mine krav?", "Hvad er knappernes/kontakternes funktioner?" og "Hvad skal operatøren være opmærksom på med hensyn til sikkerhed?".

Her finder du informative videoer om betjeningen af følgende maskiner fra Wacker Neuson:

Den enkle betjening af Wacker Neusons entreprenørmaskiner er afgørende for den  gnidningsløse fremadskriden af byggeprojekter. Vi lægger stor vægt på at gøre vores maskiner ikke bare kraftfulde, men også nemme og intuitive at bruge.

Takket være de innovative teknologier lærer operatørerne hurtigt at bruge Wacker Neusons maskiner effektivt. Derudover er vores maskiner designet på en sådan måde, at de kan betjenes komfortabelt, selv under lange arbejdsophold. For eksempel reducerer de ergonomisk designede sæder og betjeningselementer førertræthed, som sætter dem i stand til at koncentrere sig fuldt ud om deres opgaver.

Oplysningerne i disse videoer er ikke endegyldige og udtømmende, men repræsenterer et kort uddrag af grundlæggende betjeningsfunktioner. Instruktionsvideoen erstatter ikke betjeningsvejledningen og sikkerheds- og fareadvarslerne. Du skal derfor altid læse og overholde den medfølgende maskindokumentation og overholde alle regionalt gældende bestemmelser.