803

Konventionel gravemaskine på bånd 803

Konventionel gravemaskine på bånd 803: Den mindste model til emissionsfrit arbejde

803-Modellen er den mindste gravemaskine fra Wacker Neuson, men indfrier alle ønsker, når det handler om styrke. Den imponerer med sin lave bredde på kun 700 mm. Dermed kommer den nemt igennem døre indenfor og skåner gulvbelægningen med sine gummilarvebånd. Der er især sat fokus på hydraulikydelsen. Redskaber som fx den tilpassede Wacker Neuson-hydraulikhammer kan uden problemer drives med den standardmæssige hjælpehydraulik. Med det valgfrie elektro-hydrauliske aggregat (HPU) er minigravemaskinen det perfekte arbejdsredskab til emissionsfrie arbejdssteder og kan anvendes elektrisk og dermed emissionsfrit med samme ydelse.

dual power

 • Foruden med den indbyggede dieselmotor kan båndgravemaskinen drives via et elektro-hydraulisk aggregat. Den skal blot tilsluttes, hvorefter den arbejder videre med samme ydelse. Dette muliggør en fleksibel tilpasning til de pågældende arbejdsforhold og udvider arbejdsspektret for arbejde i lukkede rum og indre byområder.
 • Aggregatet (HPU) kan bringes til arbejdsstedet ved blot at fastgøre det på dozerbladet.

Klapbar ROPS-sikkerhedsbøjle

 • ROPS-bøjlen (Roll-Over-Protection-Structure) giver beskyttelse ved væltning. Ved lave gennemkørselshøjder eller til lettere transport af maskinen bliver den blot klappet ned, uden at den rager ud over bagenden.

Standardmæssig envejs-hjælpehydraulik

 • Den standardmæssige envejs-hjælpehydraulik giver mere fleksibilitet under brug, hammerdrift er således altid muligt. Efter ønske kan der foretages ommontering til tovejs-hjælpehydraulik, blandt andet til brug af svingskovl. Gravemaskinen er dermed optimalt egnet til nedrivnings- og renoveringsarbejder under trange pladsforhold.

Den største motorydelse i klassen

 • Kraft og motorydelse i ekspertklassen: Den afprøvede 3-cylinders dieselmotor er en effektiv, økonomisk og pålidelig kraftpakke.

Hydraulisk teleskopisk understel med dozerbladsudvidelse

 • Den hydraulisk teleskoperbare undervogn med en maksimal udvendig bredde på 860 mm sørger for høj stabilitet. Det kan på ingen tid køres ind til en bredde på 700 mm. Sammen med den udklappelige dozerbladsudvidelse muliggør den en individuel tilpasning på anvendelsesstedet. Udvidelsesdelene er altid forbundet med maskinen og kan dermed ikke mistes.

Flere funktioner

Konventionel gravemaskine på bånd 803

Enkel transport på trailer

 • Med trailer til den næste byggeplads? Intet problem – Den lave vægt muliggør en transport inkl. redskab ved hjælp af en 3,5 t anhænger.
Konventionel gravemaskine på bånd 803

Varmebestandighed

 • Arbejde under fuld belastning op til en omgivelsestemperatur på 45 °C er til enhver tid muligt. Det stabile temperaturniveau medfører en længere levetid af hydraulikkomponenterne og en øget produktivitet ved gravemaskinen.
Konventionel gravemaskine på bånd 803

Kompakte dimensioner

 • Høj sikkerhed under transport, tids- og omkostningsbesparende, stor fleksibilitet. Gravemaskinen imponerer med lav indstigningshøjde og små udvendige mål på grund af intelligent placering af komponenterne og har bedre stabilitet takket være det lavere tyngdepunkt.
 • Uanset om det drejer sig om transport eller ved trange pladsforhold: Takket være den kompakte konstruktion kan gravemaskinen let bringes til næste anvendelsessted. På byggepladsen bevæger maskinen sig let og hurtigt overalt, selv på snæver plads. Det øger effektiviteten ved enhver arbejdsopgave.
Konventionel gravemaskine på bånd 803

Optimal serviceadgang

 • Gravemaskinens høje produktivitet skyldes ikke kun den robuste teknologi. Det er let og hurtigt at komme til vedligeholdelsespunkterne, så servicearbejdet kan klares på kort tid.

Splintsikring

 • Sikkert arbejde på grund af optimal splintsikring, særligt under hammerdrift.

Produktforespørgsel

*Obligatoriske felter