Enkel betjening av Wacker Neuson maskiner og utstyr

I vår instruksjonsvideoserie forklarer vi detaljert hvordan våre maskiner betjenes. Som en del av dette svarer vi på spørsmål som “Hvilke innstillinger passer til mine krav?”, “Hvilke funksjoner har bryterne””, og “Hva må operatøren være oppmerksom på når det gjelder sikkerhet?”.

Her finner du informative videoer om hvordan du skal drifte følgende Wacker Neuson maskiner:

Enkel betjening av Wacker Neusons anleggsmaskiner er viktig for at arbeidet på anleggsprosjektene skal gå glatt. Vi legger stor vekt på at våre maskiner ikke bare skal være effektive, men også enkel og intuitiv i bruk.

Takket være innovativ teknologi lærer operatørene raskt hvordan de skal bruke Wacker Neuson maskinene effektivt. I tillegg er maskinene våre designet slik at de kan drives komfortabelt, selv i lange arbeidsøkter. De ergonomisk designede setene og kontrollelementene gjør for eksempel at operatøren ikke blir så fort trøtt og kan konsentrere seg fullt og helt om oppgaven.

Informasjonen i disse videoene er ikke endelig og omfattende, men representerer bare et kort utdrag av grunnleggende betjeningsfunksjoner. Den erstatter ikke bruksanvisninger og sikkerhets- og farevarsler. Du må derfor alltid lese og følge vedlagt maskindokumentasjon og følge lokalt gjeldende lover.