AS50e/AS60e

Elektriska stampar AS62e/AS68e

Elektriska stampar AS62e/AS68e: Klarar av alla klassiska stampningsarbeten utan utsläpp

Med batteristampen arbetar operatören helt utan utsläpp. På så sätt är batteristampen inte bara en vinst vid markkomprimering i diken och i innerstäder, utan en avlastning för operatören och miljön på varje byggarbetsplats. En batteriladdning räcker för klara alla arbeten under en normal arbetsdag Batteriet kan bytas med några enkla handgrepp utan verktyg och kan användas för ett antal olika byggutrustningar från Wacker Neuson.

Elektriska stampar AS62e/AS68e

Underhållsfri elmotor

 • Underhållsarbeten som på förbränningsmotorer försvinner helt. Det gäller exempelvis problem som förgasarförsmutsning eller olja av sämre kvalitet. Det reducerar avsevärt underhållsbehoven och kostnader över maskinens livslängd.
Elektriska stampar AS62e/AS68e

BatterBatterisystemet Battery One

 • Battery One är ett standardiserat och användarvänligt batterisystem som fokuserar på CO₂-fri och hållbar användning av entreprenadutrustning.
 • Battery One och dess laddare kan inte bara användas i alla batteridrivna enheter från Wacker Neuson, utan även i entreprenadutrustning från andra tillverkare. Idéen är: Standardbatterier förenklar driften på byggarbetsplatsen avsevärt, eftersom man enbart måste ta hänsyn till ett batteri och ett laddningssystem i arbetsplatsens logistik.
Elektriska stampar AS62e/AS68e

Ergonomiskt utformad styrbåge

 • Handtaget är vinklad i området där man greppar det. Detta möjliggör en ergonomisk position för handen, vilket avlastar handlederna.

Enkelt startförfarande

 • Batteriet kan enkelt och pålitligt startas med en knapptryckning även vid låga temperaturer eller på hög höjd. Startar med en knapptryckning vilket är bekvämare än att använda ett handtag och startsnöre.
 • Efter det att enheten har stängts av, är batteriet kvar i beredskapsläge i fem minuter. Under dessa fem minuter kan driften återupptas genom att trycka på startknappen - utan att behöva aktivera batteriet separat. Detta gör startprocessen ännu enklare och bekvämare.

Aktiv kylning

 • Den aktiva kylningen av batteriet ger bättre hantering av batteriets temperatur och bidrar längre drifttid, speciellt vid hög lufttemperatur.
 • Den aktiva kylningen av batteriet sker inte bara när maskinen är i drift, utan också i beredskapsläget.

Fler funktioner

Inga utsläpp av avgaser

 • Operatören är inte utsatt för några avgasutsläpp. Utrustningen kan därför användas utan inskränkningar i diken, tunnlar och inomhus. För operatören blir arbetet mer angenämt och sunt än med bränsledriven utrustning.
 • Att utrustningen är utsläppsfri gör det möjligt att använda den i områden med särskilda krav på miljövänlighet.
Elektriska stampar AS62e/AS68e

Utbytbart batteri

 • Batteriet kan utan verktyg och med några enkla handgrepp plockas ur och användas till annan utrustning. Användning av några enstaka batterier för ett flertal utrustningar är därför enkelt och snabbt möjligt på byggarbetsplatsen.
 • Det är mycket snabbt och enkelt möjligt att på byggarbetsplatsen byta ett urladdat batteri mot ett laddat batteri.

Appen Battery One

 • Håll dina batterier uppdaterade: med den kostnadsfria och lättanvända appen Battery One kan du göra programuppdateringar på dina batterier för att alltid dra nytta av de senaste funktionerna och förbättringarna.
 • Information om batteritillstånd och batterifunktion: Håll reda på tillståndet för dina batterier med detaljerad information om State of Health och State of Charge.

Lång driftstid på en batteriladdning

 • En batteriladdning räcker i regel för typiska arbeten under en hel arbetsdag. Det är därför inte nödvändigt med avbrott i arbetet för efterladdning eller att ha ett extrabatteri.

Produkt Förfrågan

*obligatoriska fält