Våre nyeste produkter

11. mars 2021, 08:03

Wacker Neuson is continuously developing new products and optimizing proven machines and construction equipment to offer customers comprehensive solutions for their daily work on the construction site. In spring 2021, the company presents new compact equipment such as excavators and dumpers as well as innovations in the field of compaction and from the zero emission range.

De velprøvde hjuldumperne DW60 og DW90 med 6 000 og 9 000 kg nyttelast er de største hjuldumperne i Wacker Neuson-sortimentet. De har blitt omarbeidet og har nå en dieselmotor i henhold til avgasstandard trinn V som skåner miljøet uten å minske produktiviteten. Auto-stopp-funksjonen som leveres som standard, stopper motoren automatisk etter fem minutter uten bruk. Det store multifunksjonsdisplayet på 7 tommer gir god oversikt over alle funksjonene til maskinen og viser bildene fra front- og ryggekameraet. Motordekselet i ett stykke forenkler tilgangen for vedlikehold og gjør det enkelt og tidsbesparende å foreta daglige kontroller, vedlikehold og reparasjoner.

Den nye 5,5 tonns gravemaskinen ET58 imponerer med svært god ytelse, høy stabilitet, stor løfte- og gravekraft samt raske arbeidssykluser. Det innovative hydraulikksystemet "Load Sensing Flow Sharing" sørger for presis styring og høy effektivitet: Maskinen tilpasser seg lasten automatisk, og joystickbevegelsen er alltid den samme for føreren. Dette gjør arbeidet med gravemaskinen spesielt komfortabelt. Active Working Signal (AWS) garanterer høyere sikkerhet for personer i gravemaskinens arbeidsområde: Straks gravemaskinen er klar til bruk, lyser en rød LED-stripe som er integrert i motordekselet, og signaliserer på denne måten til alle personene på byggeplassen at gravemaskinen er i bruk.

Beltegravemaskinen ET42 som ble presentert som nyhet i 2020, leveres nå med Vertical Digging-systemet (VDS). Med VDS er det mulig å grave nøyaktig vertikalt selv på skrått underlag. Vippefunksjonen som er nødvendig for å få dette til, er montert i understellet til modell ET42. VDS resulterer i 25 prosent masse- og tidsbesparelse når denne gravemaskinen brukes til utgraving og gjenfylling av masse. Gravemaskinen ET42 med alternativet VDS har den samme maskin- og innstigningshøyden samt innstikksdybden som modellen uten VDS.

På området massekomprimering har for det første den velprøvde grøftevalsen RTX-SC3 fått en rekke designtilpasninger for å optimere vedlikeholdet.

Vekten på omformer-ryggsekken (ACBe) som brukes til litiumionbatteriet til høyfrekvens-stavvibratoren, er betydelig redusert. Ryggsekksystemet som er utviklet sammen med en ledende merkeprodusent, fordeler den totale vekten på 13,5 kg – derav ca. ni kilo til batteriet – ergonomisk på flere belastningspunkter. På denne måten er det mulig å arbeide enda mer komfortabelt, helt uten kabel og utslipp.

 

Anleggsarbeider har på seg Wacker Neuson batteri-omformer-ryggsekk ACBe på en byggeplass.
Anleggsarbeider har på seg Wacker Neuson batteri-omformer-ryggsekk ACBe på en byggeplass.
  1. 1
  2. / 3