Nyheter fra Wacker Neuson

07. september 2022, 00:09

Nyheter høsten 2022 – fra e-maskiner til digitale løsninger.

Verdensnyhet: reverserbar batteridreven vibroplate APU3050e

Innen anleggsutstyr presenterer Wacker Neuson en absolutt nyhet: markedets første batteridrevne reverserbare vibroplate med direkte drift som enda en gang utvider bruksspekteret til batteridrevne vibroplater. Kjøreretningen endres ved hjelp av den velprøvde hydrauliske justeringen som ved de konvensjonelle modellene. APU3050e vibrasjonsplate med en arbeidsbredde på 50 centimeter og en sentrifugalkraft på 30 kilonewton, utmerker seg med sin gode håndterbarhet og er, takket være den laveste totalhøyden på alle reverserbare vibrasjonsplater på markedet, også ideell for bruk i smale grøfter.

På Bauma feirer en annen Wacker Neuson-nyhet premiere: den nye hjulgravemaskinen EW100. Den er enestående i sin klasse: og setter nye målestokker når det gjelder enkel og intuitiv betjening og effektivitet og ytelse. Gravemaskinen ble utviklet med byggeplass 4.0 i fokus. Eksempler på dette er en intelligent Attachment Management med verktøygjenkjenning og en gjennomtenkt Human-Machine-Interface. I tillegg er maskinen forberedt for diverse assistansesystemer og grensesnitt. Wacker Neuson fokuserer alltid på nytteverdien for kunden, som i dette tilfellet med videreutviklingen og optimaliseringen av vår EW100-gravemaskin. Takket være dens kraftige kjørehydraulikk og høye grunnleggende arbeidsytelse kan EW100 utføre oppgaver som ellers måtte utføres av en 14-tonns gravemaskin.

 

Elektrisk hjullaster med førerhytte

Den velkjente e-hjullasteren WL20e har vært i serieproduksjon siden 2015 og presenteres nå i tredje generasjon med et ytelsessterkt litium-ion-batteri. I fremtiden kan kundene velge mellom tre batterivarianter. En nyhet til: med en førerhytte kan maskinen brukes hele året – et pluss når det gjelder effektivitet og komfort.

 

Sterk ved rivearbeid: Bensinhammer BH40

Med bensinhammeren BH40 tilbyr Wacker Neuson kundene et kraftig apparat med høy ytelse. Med den lave vekten på 20 kg er den samtidig enkel å håndtere. En komplett dekselfjæring gjør at den kan holdes tett inntil kroppen. Den lave hånd-arm-vibrasjonen og den reduserte vibrasjonsoverføringen til hele kroppen til betjeneren sørger for ergonomisk og komfortabelt arbeid. I tillegg muliggjør den 1,8 liter store drivstofftanken lange arbeidsintervaller uten etterfylling. Dette sparer tid fordi du ikke må tanke så ofte, og gjør arbeidsdagen mer effektiv.

 

ConcreTec: Enkel, transparent og reproduserbar komprimering.

Med Wacker Neusons nye assistentsystem for betongkomprimering er det mulig å komprimere prefabrikkerte betongdeler enkelt, transparent og reproduserbart i samme kvalitet. Det databaserte assistansesystemet gir systemoperatøren objektiv informasjon om komprimeringsprosessen og sanntidsinformasjon om komprimeringsfremdriften. Resultatet: Et komprimeringsresultat som ikke er personavhengig, og dermed alltid har samme kvalitet. Ved hjelp av assistansesystemet kan operatøren overvåke hele komprimeringsprosessen, gripe inn for å korrigere om nødvendig, og avslutte komprimeringsprosessen på en fundert måte.

  1. 1
  2. / 3