Meet the Future! Wacker Neuson Group på Bauma 2022

23. juni 2022, 13:06

Endelig skjer det igjen! Med mottoet “Meet the Future!” hilser Wacker Neuson og Kramer gjestene sine velkommen på Bauma 2022.

Live-opplevelsen av begge merkene, den personlige utvekslingen og intense samtaler med de besøkende rundt hovedtemaene elektrifisering, digitalisering og innovasjon er i fokus ved årets messeopptreden. På den omtrent 5000 kvadratmeter store standen (FN.915) på utendørsområdet nord viser Wacker Neuson og Kramer hvor veien går.

"Forventningen til Bauma har alltid vært stor – etter restriksjonene på grunn av koronapandemien de siste to årene kan vi i år nesten ikke vente med å hilse kundene våre personlig velkommen igjen og skape en unik merkevareopplevelse for dem", erklærer Alexander Greschner, salgsleder i Wacker Neuson Group. “I sentrum av messeopptredenen står Meet the Future-arenaen. Her viser vi ikke bare vårt demoshow, men presenterer også nyhetene våre på området zero emission og digitalisering.”

I tre kategorier – Meet Green, Meet Connectivity og Meet Innovation – presenterer Wacker Neuson og Kramer løsningene sine. Med “Meet Green” presenterer merkene zero emission-tilbudet som utvides til Bauma med noen maskiner og tjenester – som spesielle finansieringsløsninger. El-produktene gir allerede i dag en fremtidssikker løsning. Hvordan anleggsmaskiner og -redskaper stadig digitaliseres mer og dermed sørger for ekte fordeler for kundene hva angår effektivitet og transparens, får de besøkende vite på området “Meet Connectivity”. Og under “Meet Innovation” kan du oppleve at merkene til Wacker Neuson Group med nesten 175 års konsernhistorie stadig har funnet opp seg selv på nytt – noe de også fortsetter å gjøre siden innovasjon er del av bedriftens DNA.

Høydepunkter fra Wacker Neuson og Kramer på Bauma 2022:

  • Hjulgravemaskin EW100: setter nye standarder i maskinklassen
  • ConcreTec: Assistansesystem for betongkomprimering
  • zero emission-serien: velprøvde løsninger og premierer, deriblant den første reverserbare batteridrevne vibroplaten APU3050e
  • Kramer Smart Attach: fullhydraulisk hurtigskiftesystem
EquipCare Pro
WL20e in action
EquipCare Pro
WL20e in action
  1. 1
  2. / 3