AS50e/AS60e

Elektriske stampere AS50e/AS60e

Elektriske stampere AS50e/AS60e: Udfør alt klassisk stamperarbejde uden emissioner

Med den batteridrevne stamper arbejder operatøren helt uden emissioner. Den batteridrevne stamper er dog ikke kun en gevinst for jordkomprimeringen i udgravninger og indre byområder, men aflaster også operatøren og miljøet på byggepladsen. Alle arbejdsopgaver på en gennemsnitlig arbejdsdag kan udføres med en enkelt batteriopladning. Batteriet kan med få håndgreb skiftes uden brug af værktøj og kan anvendes til en lang række yderligere entreprenørmateriel fra Wacker Neuson.

Lave energiudgifter

 • Da strøm er meget billigere end brændstof, er driftsomkostningerne meget lave. Der opnås således store besparelser over hele maskinens levetid.

Ingen udstødningsgasemissioner

 • Operatøren udsættes ikke for udstødningsgasemissioner. Dermed kan maskinen anvendes uden begrænsninger i udgravninger, tunneller og indendørs rum. Arbejdet er mere behageligt og sundere for operatøren sammenlignet med de brændstofdrevne maskiner.
 • Det emissionsfrie maskinkoncept åbner op for anvendelsesmuligheder inden for områder med særlige miljøbestemmelser.
Elektriske stampere AS50e/AS60e

Vedligeholdelsesfri elektromotor

 • Vedligeholdelsesarbejder, der behøves ved forbrændingsmotorer bortfalder fuldstændigt. For eksempel er der ingen problemer med udstødningssnavs eller olie af dårlig kvalitet. Dermed reduceres vedligeholdelsesarbejdet og omkostningerne i løbet af maskinens levetid.

Start med tryk på en knap

 • Batteriet kan startes nemt og pålideligt med et tryk på en knap - også ved lave temperaturer eller i store højder.
 • Det er langt mere komfortabelt at starte med en trykknap end med startsnor.

Ét batteri til alle apparater

 • Batteriet kan også anvendes til alle andre batteridrevne entreprenørmaskiner fra Wacker Neuson. På denne måde kan der spares omkostninger til køb af yderligere maskiner.

Flere funktioner

Elektriske stampere AS50e/AS60e

Udtageligt batteri

 • Batteriet kan tages ud med få håndgreb uden brug af værktøj og indsættes i en anden maskine. Det er dermed nemt og hurtigt at anvende et enkelt batteri til flere maskiner på byggepladsen.
 • Et afladet batteri kan nemt og hurtigt udskiftes med et opladet batteri på byggepladsen.

Lang driftstid med en enkelt batteriopladning

 • Én batteriopladning rækker i reglen til de typiske arbejdsopgaver på en hel arbejdsdag. Det er således ikke nødvendigt at afbryde arbejdsprocessen for at genoplade batteriet, og der behøves intet reservebatteri.

Produktforespørgsel

*Obligatoriske felter