Velkommen hos Wacker Neuson!

Vi tilbyder vores kunder i hele verden et omfattende sortiment af entreprenørmaskiner og -materiel, reservedele og tjenesteydelser. Siden vores virksomhed så dagens lys i 1848, har mærket Wacker Neuson stået for pålidelighed og innovationskraft. Med vores egne salgs- og serviceselskaber, internationale produktionssteder og talrige forhandlerpartnere er vi repræsenteret i hele verden og altid i nærheden af vores kunder. Blandt andet bygge- og anlægsvirksomheder, anlægsgartnere, kommuner og industrivirksomheder benytter sig af Wacker Neusons innovative løsninger.

Hvad står "Wacker Neuson - all it takes!" for?

Vores slogan "all it takes!" står for et bredt sortiment til så godt som alle arbejdsprocesser på byggepladsen, for pålidelige løsninger og for alt, hvad der er nødvendigt for at opnå de ønskede resultater. Uanset hvad du vil opnå – med Wacker Neuson når du dit mål.

På vores YouTube-kanal kan du finde spændende kundehistorier.

Vi tilbyder...

Wacker Neuson Hjelm

Medlem af en stærk koncern

Bag vores mærke Wacker Neuson står Wacker Neuson Group: en internationalt agerende koncern. Til Wacker Neuson Group hører foruden Wacker Neuson også produktnavnene Kramer og Weidemann.

Hør mere 

Læs videre
Wacker Neuson-medarbejder, der står og smiler med armene over kors foran en hjuldumper fra Wacker Neuson.

Vores værdier

Vi udlever kulturen i en familievirksomhed. Fælles værdier danner grundlaget for vores arbejde: 

  • Kompetence
  • Begejstring
  • Iværksætteri
  • Fleksibilitet

Hør mere

Læs videre
Innovations-koncept-entreprenørmaskine fra Wacker Neuson under nedrivningen af en væg.

Innovation

Som en del af vores virksomhedsstrategi udvikler vi løbende innovationer, så vi kan tilbyde fremtidsorienterede løsninger til vores kunder. 

Hør mere 

Læs videre

Yderligere emner