Battery One: Universelt, leverandør-agnostisk batteri til entreprenørmateriel

21. oktober 2022, 13:10

Universelt, leverandør-agnostisk entreprenørmateriel Wacker Neuson, BOMAG, Mikasa, Swepac og Enarco tilbyder nu gensidigt kompatible, udskiftelige batterier og opladere til entreprenørmateriel. Batterier og opladere markedsføres under mærket Battery One.

Batteridrevet entreprenørmateriel bliver en stadig mere attraktiv mulighed for entreprenørvirksomheder, især fordi investeringer i et batteri og en oplader nu er kompatible med et voksende udvalg af udstyr fra forskellige leverandører. Wacker Neuson har brugt batteriet siden 2014, og det fungerer nu med elleve forskellige produkter. Siden 2021 er dette batteri, der har vist sig i praksis, også blevet anvendt i BOMAG's elektrisk drevne stampere. Og nu har Mikasa, Swepac og Enarco besluttet at bruge det samme batteri i deres komprimeringsudstyr. For at sikre øjeblikkelig genkendelighed blandt kunder og brugere er disse kompatible batterier og opladere alle mærket med Battery One-mærket.

"Tilgængeligheden af et udskifteligt batteri til entreprenørmaskiner, der kan bruges af flere leverandører, er afgørende for den stigende udbredelse af elektromobilitet på byggepladserne", siger Stefan Pfetsch, administrerende direktør for Wacker Neuson Produktion GmbH & Co. KG. "Kompatibilitet giver store fordele for kunderne. Vi ser, at efterspørgslen efter batteridrevet udstyr stiger hele tiden. Med Battery One gør vi det lettere for kunderne at gå over til el - især at skifte fra produkter, der tidligere blev drevet af konventionelle drevteknologier."

"Battery One's kompatibilitet på tværs af forskellige mærker og produkter vil yderligere øge udbredelsen af elektrisk udstyr og bæredygtigheden af batteriernes livscyklusstyring på byggepladserne", siger Ralf Junker, direktør for BOMAG GmbH. Sammen med vores kunder er vi med til at gøre byggepladser rundt om i verden mere miljøvenlige."

Hironari Kyoya, formand for Mikasa Sangyo Co.,Ltd, tilføjer: "Et kraftfuldt og udskifteligt batteri løser en række udfordringer på byggepladsen, f.eks. behovet for at forlænge batteriets driftstid, forkorte opladningstiden og sænke omkostningerne til udstyr og infrastruktur. Alt dette giver større bekvemmelighed for vores kunder."

Wacker Neuson's interoperable produkter er allerede identificeret med Battery One-mærket. Snart vil BOMAG, Mikasa, Swepac og Enarco også tilføje Battery One-logoet til deres kompatible batterier. Disse producenter vil præsentere deres nye mærkevarer på den kommende Bauma-messe.

Fremtidsorienteret batteriteknologi er en vigtig drivkraft for udvikling og tilskyndelse af bæredygtige produkter, der vil få stor genklang hos kunderne. Med udgangspunkt i de seneste positive erfaringer med Battery One har Wacker Neuson således til hensigt at samarbejde med de ovennævnte producenter om at etablere en åben standard for batterier til entreprenørmaskiner. For at drøfte muligheden for en batteristandard vil leverandørerne indlede forhandlinger for at fastlægge den nøjagtige karakter og tidsplan for gennemførelsen af dette koncept under overholdelse af især antitrustkravene. Dette samarbejde er inspireret af idéen om, at kunderne vil drage fordel af omkostningsbesparelser, når de investerer i batteridrevne produkter, hvilket skaber et stærkt momentum for en bredere udbredelse af zero emission udstyr på byggepladserne. Etableringen af en sådan standard vil også forenkle arbejdsgangene og logistikken på byggepladsen ved at fjerne behovet for at administrere forskellige batteri- og opladningssystemer. Målet er at gøre batterisystemet tilgængeligt for flere producenter inden for byggesektoren.

Du kan finde flere oplysninger på: www.battery-one.org

Battery one...
Men with Battery
Battery one...
Men with Battery
  1. 1
  2. / 2