Nyheder fra Wacker Neuson

07. September 2022, 00:09

Nyheder i efteråret 2022 – fra E-maskiner til digitale løsninger.

Verdensnyhed: reversibel batteridrevet pladevibrator APU3050e

Inden for entreprenørmateriel præsenterer Wacker Neuson en enestående nyhed: markedets første batteridrevne reversible vibrationsplade med direkte drev, der endnu engang udvider anvendelsesspektret for batteridrevne pladevibratorer betydeligt. Køreretningsskift foretages via den afprøvede hydrauliske indstilling som ved de konventionelle modeller. Vibrationspladen APU3050e med en arbejdsbredde på 50 centimeter og en centrifugalkraft på 30 kilonewton udmærker sig med sine gode styreegenskaber og er på grund af den laveste konstruktionshøjde ved alle reversible vibrationsplader på markedet også optimalt egnet til brug i smalle udgravninger.

På Bauma præsenteres desuden en yderligere nyhed fra Wacker Neuson: den nye mobile gravemaskine EW100. Den er enestående i sin klasse og sætter nye standarder inden for enkel og intuitiv betjening såvel som effektivitet og ydelse. Under udviklingen af gravemaskinen stod Baustelle 4.0 i centrum: Eksempler på denne er en intelligent redskabsstyring med værktøjsdetektion og en gennemtænkt human-machine-interface. Desuden er maskinen forberedt til diverse assistentsystemer og grænseflader. For Wacker Neuson står kundernes behov altid i centrum. Det gælder også for videreudviklingen og optimeringen af vores gravemaskine EW100. Med den højtydende kørehydraulik og en høj basisarbejdsydelse kan der med EW100 også klares arbejdsopgaver, der ellers ville kræve en 14 tons gravemaskine.

 

Elektrisk hjullæsser med kabine

Den kendte E-hjullæsser WL20e har allerede været serieproduceret siden 2015 og præsenteres nu i tredje generation med et højtydende lithium-ion-batteri. Kunderne kan fremover vælge mellem tre forskellige batterivarianter. En anden nyhed er kabinen til helårsbrug af maskinen med øget effektivitet og komfort.

 

Stærk ved nedbrydningsarbejde: Benzinhammer BH40

Med benzinhammeren BH40 tilbyder Wacker Neuson sine kunder en stærk maskine med stor ydelse, der på grund af den lave vægt på 20 kg samtidig er let at manøvrere. På grund af affjedringen over hele skærmen kan den føres tæt på kroppen. De lave hånd-arm-vibrationer og den reducerede overførsel af vibrationer til operatørens krop gør det muligt at arbejde mere ergonomisk og komfortabelt. Desuden sørger den 1,8 liter store brændstoftank for lange arbejdsintervaller uden optankning. Man sparer således tid til optankning og kan arbejde mere effektivt.

 

ConcreTec: enkel og transparent komprimering, der kan reproduceres.

Det nye assistentsystem til betonkomprimering fra Wacker Neuson gør det muligt at komprimere præfabrikerede betonelementer enkelt og transparent og i en kvalitet, der kan reproduceres. Fra det databaserede assistentsystem modtager anlægsoperatøren objektive informationer om komprimeringsprocessen og realtidsinformationer om komprimeringsstatussen. Dette medfører et komprimeringsresultat, der ikke afhænger af den enkelte person og dermed har en ensartet kvalitet. Ved hjælp af assistentsystemet kan operatøren overvåge hele komprimeringsprocessen, ved behov foretage korrigerende foranstaltninger og afslutte komprimeringsprocessen korrekt.

  1. 1
  2. / 3